MusicFlow för musik i alla rum

By Posted in - Teknik on september 28th, 2014 1 Comments

Jag har väntat på LG:s Music Flow som det har ryktats om ett tag. Ni som känner mig vet att jag gillar ny teknik, utan att jag för den skull är en tekniknörd (iallafall vad jag själv bestämt hävdar). Ni kanske har läst mina artiklar på Digital Life eller känner mig privat.

Om ni känner mig privat vet ni också att jag håller på och renoverar ett hus sedan många år tillbaka. Huset är förberett för kabeldragning av nätverk, avancerade ljudsystem och mycket annat. Men, de flesta av kabeldosorna i väggarna gapar tomma. Nästan alla tekniska prylar har ju blivit trådlösa nu istället.

Jag har förberett huset för avancerat ljudsystem där man kan dela musik och ljud i olika rum. Vi har redan en egen liten lösning där vi kopplar mobiler och datorer mot bluetooth för att spela upp musiken men nu verkar LG’s Music Flow eller Samsungs motsvarande vara en riktigt bra kandidater när vi ska bygga ut med lite bättre grejer. Och passande då att Smartson söker testpersoner av LG’s Music Flow. Håller tummarna!

Om jag inte kommer med i Smartsons test och kan ge min utvärdering där får jag väl istället hoppas på att Digital Life får ett exemplar som vi kan testa.

(1) awesome folk have had something to say...

  • Anna S - Svara

    4 januari, 2015 at 09:17

    Låter som en bra pryl att ha hemma. Vad kostar den? Behöver man en i varje rum tro?

Please leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.