Paulina Blåder – photoshoot in Tiveden

Paulina Blåder – photoshoot in Tiveden

Jag hade nöjet att fotografera modellen Paulina Blåder i de djupa Tivedsskogarna. Det var vänner till mig som tipsade om en fantastisk cool plats. Någon hade röjt rötter i skogen och lagt på hög längs båda sidor av en stig. Jag och Paulina tyckte att det skulle vara kul att se vad det gick att göra av det.

Jag packade bilen full med blixtar, rökmaskin, elverk mm och mötte upp med Paulina och stylist redan klockan 06.30 på morgonen för att få rätt ljus på platsen. Efter en stund i bilen på allt smalare vägar var vi plats i djupaste skogen och började rigga. Det är alltid lika spännande att se hur en spännande miljö förändras och blir ännu mer speciell med rätt ljus och lite rök. Till den här scenen användes fyra blixtar och rökmaskin.

Platsen uppförde sig inte riktigt som jag hade räknat med och riggningen av blixtar och rökmaskin tog längre tid än vanligt. Paulina stod ut med min envishet med att få bilderna ungefär som jag tänkt mig och vi fick ta ovanligt många foton för att vi skulle bli nöjda. Mycket pågrund av att vinden vände hela tiden vilket gjorde att röken vandrade åt olika håll, håret föll fel när hon sprang, etc.

Paulina är inte bara fantastiskt vacker utan det märks också tydligt att hon är van vid att stå modell. Hon har en fantastisk bredd i sitt modellande och full kontroll på kropp och ansiktsuttryck. Vill du anlita Paulina som modell är hon ansluten till http://modellink.se/.

Back to Top
Back to Top
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.