Eleonore & Tobias

Eleonore & Tobias

Några bilder från alla de 1 200 bilder jag fotade under parets stora dag. Vi träffades mitt på dagen för porträttfotografering vid Hajstorp, en av Göta kanals slussar. Bröllopsfoto togs kring kanalen, bron och vid ett närliggande hus.

Jag var anlitad för att dokumentera hela dagen och kvällen. Det innebar att jag fotade vigseln och alla grattiskramar utanför kyrkan. Jag var med gästerna vid festlokalen innan brudparet anlände. Under middagen fotade jag gäster och talare. Och jag var med och fotade tempot, glädjen och känslan på den efterföljande festen.

Min specialitet är att vara alert och fota sådant som andra inte hinner med, eller tänker på att fotografera. Alla gäster fotar brudparet, men jag fokuserar också på gästerna och sådant som händer runt omkring brudparet. Det är alltid uppskattat hos brudparet eftersom det är så mycket som händer som de aldrig ser, förrän de ser mina bilder.

Eleonore och Tobias fick efter någon månad alla bilder, korrigerade och beskurna, i digitalt format. Två DVD-skivor med bilderna förberedda för tryck, och en DVD för att kunna visa bilderna på TV:n. Jag gjorde också en vacker fotobok som de kunde visa släkt och vänner.

Back to Top
Back to Top
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.