Emelie Stjärnås – deltagare i Top Model Sverige 2013

Modellfotografering med vackra Emelie Stjärnås från Top Model Sverige 2013

Som fotograf fotograferar man ofta tjejer som hoppas kunna jobba som modell. Antingen för att det är roligt eller i ett försök att bli ansluten till en modellagentur och tjäna pengar på sitt modellande.

En av våra duktigaste modeller Emelie Stjärnås är med i årets upplaga av Top Model Sverige! Hon säger själv att vår senaste fotosession var så kul, och både hon, och jag som fotograf, blev så nöjda med bilderna, att det var en av pusselbitarna som gjorde att hon tog steget att söka till castingen. Det var tusentals sökande till programmet, och av dem gick 20 stycken vidare till själva inspelningen. Vi är inte förvånade att Emelie var en av dem. Fantastiskt kul om vi varit med och kickat igång ytterligare en blivande modell och vi önskar all lycka i framtiden och ser fram emot kommande fotograferingar som vi redan pratat om.

Jag och Emelie har känt varandra sedan 2006 och har länge pratat om att vi måste få till en mer seriös modellfotografering. Så i början av hösten 2012 lyckades vi hitta en tid. Jag fyllde bilen med vår mobila studio; blixtar, rökmaskin och elverk och så åkte vi ut i skogarna utanför Skövde. Emelie blir grym på bild och är fantastiskt duktig på att posera och följa ledning och det resulterade i många snygga modellbilder. Här visas några exempel.

Lycka till i Top Model Sverige, men framför allt med fotograferingar och uppdrag efter serien!

If you link to this post you are allowed to use up to three of these stunning images in your post, otherwise it’s a nono!

 • Emelie Stjärnås
 • 2012-07-06
 • modell
 • on-location
 • rökmaskin
 • fotokonst
Visa projekt →

(1) awesome folk have had something to say...

 • Didier - Svara

  19 september, 2017 at 08:24

  Emeline Stjarnas measure 6ft4?

  regards
  Didier

Please leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.